Pārtikas piedevas- ķīmiskas vielas, ko izmanto produktu gatavošanā, lai uzlabotu garšu, smaržu, krāsu un lai uzlabotu sātīguma sajūtu vai arī lai paildzinātu derīguma termiņu produktiem – tas viss var nodarīt tavam organismam pāri.
Spied tālāk, lai iepazītos ar raksta saturu.
Tevi noteikti interesēs
- Krāšņu mūrnieks no Alūksnes atklāja, kura malka ir ekonomiskākā, ar lielāko siltumatdevi un neizraisa skursteņa aizsērēšanuby Rinalds Bergmanis
- Nekad nepērku plastmasas savilcējus — taisu tos pats ātri un viegli, cik vien vajagby Rinalds Bergmanis
- Pārbaudīju, cik atšķiras temperatūra mašīnā ar un bez saulessarga priekšējā stikla pusē — beidzot uzzināju, vai tas tiešām palīdzby Rinalds Bergmanis