Pārtikas piedevas- ķīmiskas vielas, ko izmanto produktu gatavošanā, lai uzlabotu garšu, smaržu, krāsu un lai uzlabotu sātīguma sajūtu vai arī lai paildzinātu derīguma termiņu produktiem – tas viss var nodarīt tavam organismam pāri.
VIDEO:
Spied tālāk, lai iepazītos ar raksta saturu.
Šobrīd citi lasa
Tevi noteikti interesēs
- Ņemu kārbu iebiezināta piena, divas olas un gatavoju īstu gardumu tējai
- Vienkāršā uzkodu salātu kūka ar kūpinātu vistu: gatavojam krāšņu un izcili garšīgu kārtojumu jebkuram svētku galdam
- “Viss man pietiek, netaisos katru gadu sponsorēt svinības uz sava rēķina” Sanda uzrakstīja ģimenes čatā un nosūtīja ziņu
- Ko labāk paturēt pie sevis pat vistuvāko draugu lokā — informācija un lietas, ko nav ieteicams atklāt
- Kā pabarot visu ģimeni par nedaudz vairāk kā 6 eiro: gardu vakariņu recepte
- Daudzi cilvēki tikai tagad uzzina, kāpēc ziemas cepurēm patiesībā ir pūkainie bumbuļi — tie nav domāti tikai skaistumam








